Elmar Metaal
Is part of
ELMAR METAALBEWERKING, VOOR AL UW METAAL TOTAAL OPLOSSINGEN

Over ons

Elmar Metaal hoofdkantoor

 

Welkom bij Elmar Metaalbewerking 

Elmar Metaalbewerking bestaat sinds 1994. Door hard te werken, professioneel te zijn en in te springen op de nieuwste technologieën is Elmar Metaalbewerking een toonaangevend bedrijf geworden in de metaalbranche. Bij Elmar Metaalbewerking vinden wij het belangrijk dat we onszelf blijven verbeteren. Dit is terug te zien in onze certificeringen, waaronder ISO 9001, ISO 3834-2 en 1090-2 exc. 3.

Onze metaalbewerking wordt gekenmerkt door een uitgebreid aanbod van metaalbewerkingen die wij vervaardigen in ons uitgebreide machinepark. We beschikken over een eigen laserafdeling, waar 2D-plaatuitslagen en 3D-buizen gesneden worden. Daarnaast beschikken we over een plaatknipperij met slagscharen en ponsmachines, waarmee allerlei verschillende soorten platen geknipt, geponst en gesneden kunnen worden. Dankzij de combinatie van robots en menselijke medewerkers met vakkennis kunnen wij snel, efficiënt en professioneel te werk gaan. 

 

Onze missie

Actief sinds 1994 bieden wij al vele jaren innovatieve metaaloplossingen, afgestemd op uw wensen! Wij beschikken over een modern machinepark en kunnen vrijwel iedere vorm vervaardigen uit metaal en non-ferro materialen. De kerntaak bestaat uit het vakkundig uitvoeren van diverse specialistische bewerkingen, plaatbewerken (lasersnijden, zetten, buigen), verspanen (zagen, draaien, boren, frezen), lassen (incl. robotlassen) van diverse onderdelen.

Onze visie

Metaalbewerking Elmar wil de meest innovatieve en vooraanstaande speler worden in de metaalbranche. Dit betekent dat we meegaan in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk om veel verschillende bewerkingen te kunnen bieden, in combinatie met een snelle service! Deze snelle service houdt in dat wij uw order soms zelfs binnen één dag voor u kunnen produceren. Bovendien hebt u, dankzij onze certificeringen, de garantie dat wij altijd producten van een goede kwaliteit afleveren.

Elmar Metaalbewerking is onderdeel van Dumaco.